Стефан Янев отрече да е говорил с бизнесмена Георги Гергов. Председателят

...
Стефан Янев отрече да е говорил с бизнесмена Георги Гергов. Председателят
Коментари Харесай

Янев призна за Георги Гергов

Стефан Янев отрече да е приказвал с предприемача Георги Гергов. Председателят на „ Български напредък “ потвърди, че някогашният народен представител от БСП - Пловдив Георги Търновалийски е към този момент част от партията.

„ Участието в изборите и листите са решения на свободни хора. Кой с кого е обвързван е обособена тематика. С Гергов не съм приказвал, тъй че не приказваме за някакъв тип поддръжка. Говорим за поддръжка в персонално качество на индивида, който е в нашите листи “, сподели Янев. 
-->
„ Това, че има акция на Европейската прокуратура във връзка с някакви хипотетични дейности, свързани с погрешно отношение към европейски средства, добре са пристигнали да ревизират, да намерят каквото е належащо. Нямаме такива връзки и връзки “, каза председателят на „ Български напредък “ в ефира на bTV.

По думите му списъците „ Магнитски “ „ по-скоро са като един другарски жест от съдружници, които ни показват в профил това, което виждат “. 

„ Ще подкрепим всяка промяна, която води до действието на страната по верния метод, тъй че в действителност да има правдивост. Т. нар. правосъдна промяна в последните години се употребява като разменна монета. Ние ще създадем правосъдна промяна, само че да сменим този и оня. Ако вършим правосъдна промяна, да я вършим кардинално. Когато приказваме за правосъдна промяна, ни трябват промени в Конституцията. Това е ключът “, сподели Янев. 

Той разяснява и тематиката за войната в Украйна. 

„ Преценката дали и какво е задоволително и обещано се прави както от Народното събрание по този начин и от изпълнителната власт. Тази преценка е направена и даденото е задоволително съгласно българските благоприятни условия. В резултат на войната и всички тези дейности, които бяха подхванати и в Европейски Съюз, и в НАТО, можем да отбележим, че измежду нашите съдружници има консолидация. В момента не бих споделил, че има непосредствена опасност към националната сигурност на България “, каза Стефан Янев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР